Work. Mobile. Productive.
Contact - Fr - Nl

Belgeo is HET portaal voor de geocentrische diensten die Market-IP ontwikkelde en ontwikkelt. Het illustreert ons technologisch vakmanschap in geolokalisatie. Wij willen u helpen om nog efficiënter en productiever te worden en service van nog betere kwaliteit te bieden, dankzij de volledige integratie van de ruimtelijke aspecten in uw bedrijfsmatige logica.
Onze filosofie berust op een open geest, op luisterbereidheid, op analyse en ontwikkeling op lange termijn. Dit combineren wij met echt creatief vermogen en een voortdurend streven om te ondersteunen en de diensten te doen evolueren, zodat u kunt rekenen op een betrouwbare partner voor de ontwikkeling van uw productiviteitstools.

Market-IP bedenkt oplossingen in Mobile Intelligence en levert diensten voor geografische optimalisering:

  • Geoservices : cartografische software
  • Geoplanning : Een instrument voor geografische planning om uw middelen op het terrein optimaal in te zetten en te plannen (technici, pechverhelpers, herstellers, hulpdiensten, commerciële medewerkers,… ).
  • Telefleet : Een Track & Trace oplossing of een instrument voor de geolokalisatie van voertuigen, dat uw bedrijf helpt om zijn mobiele activa te controleren, te sturen en te beveiligen (voertuigen, machines, mensen).
  • Drivexpert : Een tool voor de analyse van het gedrag van de chauffeur en van zijn rijgewoontes om een objectief beeld te schetsen van de gebruikskosten van het voertuig. Drivexpert draagt bij tot milieuvriendelijk, verantwoordelijk en zuinig rijden.
Wij verbinden er ons toe dat de voorgestelde oplossingen beantwoorden aan uw vereisten qua prestatie.

Het Market-IP team.